Onderhoudt u zakelijke contacten met bedrijven of organisaties in Zweden?

De cursus Zakelijk Zweeds helpt u om u op een professionele manier uit te drukken in de Zweedse taal. Het accent ligt op praktische vaardigheden zoals het schrijven van brieven en het voeren van telefoongesprekken. Natuurlijk passen we het oefenmateriaal aan uw eigen werkomstandigheden aan.
Tijdens de cursus Zakelijk Zweeds verbeter u u Zweeds, gericht op zakelijk gebruik. U doet een uitgebreide woordenschat op met specifieke zakelijke uitdrukkingen en oefent actief u spreekvaardigheid. Zo kunt u goed professionele (telefoon)gesprekken voeren, met klanten praten of zakelijke afspraken maken. Ook leer u zakelijke brieven te schrijven in het Zweeds.

Bent u op zoek naar een baan in Zweden maar u hebt geen idee hoe u de sollicitatie voorbereid?
In Cursus Zakelijk Zweeds leert u een CV en een brief van de presentatie in het Zweeds voorbereiden en hoe u een sollicitatiegesprek voorbereiden.

De lessen worden via Skype of bij u op lokatie (Skåne area) gegeven.

De Nieuwe Zweeds

Vacatures met Nederlands

Leave a Reply

Your email address will not be published.