Op zoek naar een cursus Zweeds in Skåne?

De cursus Zweeds zijn zowel voor beginners als gevorderden. Hier komen alle aspecten van de taal aan bod: spreken, lezen, luisteren en schrijven. De lessen worden voornamelijk in het Zweeds gegeven, tenzij iets in het Nederlands uitgelegd moet worden. Tijdens de lessen zullen we aandacht besteden aan grammatica en woordenschat, maar ook aan de luistervaardigheid en het praten. Praten staat centraal in mijn lessen, het is van belang dat alles wat we leren in de praktijk brengen. Ik heb veel leesmaterial, spelletjes om de woordenschat uit te breiden, praktijkgerichte dialogen, en gesprekjes.

Of wilt u alleen conversatie les doen? Kom voor een kopje koffie en praat met andere mensen die ook graag hun Zweedse taal willen verbeteren. Deze lessen zijn bedoeld om uitspraak en vloeibaarheid te verbeteren en nieuwe woordenschat te krijgen. We zullen over veel uiteenlopende thema’s praten en met video’s en teksten werken. Met meerdere mensen samen kunnen we van elkaars vragen, twijfels, fouten en ideeën profiteren.
De lessen gaan door als er minimaal drie mensen ingeschreven staan.

“Charlotta är en bra och trevlig lärare. Vi blir bättre varje dag!
Elise och Marc uit Holland (Eindhoven)

De lessen worden aan huis gegeven in Helsingborg (Tågaborg) of bij u op lokatie (Skåne area)

Leer meer over Skåne

Skåne, lekker dichtbij
https://vimeo.com/upplevskane/tasteofskane

Leave a Reply

Your email address will not be published.