Bent u niet in de gelegenheid om een keer per week naar een cursus te gaan? Leer Zweeds via Skype vanuit huis of iedere andere locatie zolang u maar een computer met Skype en een headset of webcam tot u beschikking heeft. De Zweedse lessen worden gegeven door een native speaker die het Nederlands goed beheerst.
De “Leer Zweeds via Skype” lessen worden voornamelijk in het Zweeds gegeven, tenzij iets in het Nederlands uitgelegd moet worden. Tijdens de lessen zullen we aandacht besteden aan grammatica en woordenschat, maar ook aan de luistervaardigheid en het praten. Praten staat centraal in de lessen, het is van belang dat alles wat we leren in de praktijk brengen. Wij hebben veel leesmaterial, spelletjes om de woordenschat uit te breiden, praktijkgerichte dialogen, en gesprekjes.

“Hej!

Vier jaar geleden zijn wij begonnen met Zweedse les van Charlotta op de Volksuniversiteit in Eindhoven.

Na twee jaar zijn we met een kleine groep verder gegaan en kregen we les bij een van de groepsleden thuis.

We hebben veel geleerd en heel veel lol gehad tijdens de lessen :-)) Charlotta past haar lessen en de stof goed aan aan onze persoonlijke interesse en situatie. Zij heeft ons ook geholpen met het doornemen van de contracten en officiële stukken voor de aankoop van ons huis in Dalarna. Inmiddels woont zij weer in Zweden en hebben we wekelijks “Leer Zweeds via Skype” lessen. Fijn dat deze mogelijkheid er is want we kunnen nog steeds veel leren. We hebben nu veel conversatie en nemen samen bijvoorbeeld het Zweedse nieuws door.

Omdat Charlotta Zweeds is leert zij ons ook veel van de Zweedse tradities en gebruiken. Hier hebben we al veel plezier van gehad. Charlotta, tack för allt och vi ses nästa vecka på skype!

Varma hälsningar, Jan och Heidi”

Eerst een les “Leer Zweeds via Skype” proberen? Geef je op voor een gratis proefles

Meer informatie over Skype
U kunt ook Skype meteen downloaden

Leave a Reply

Your email address will not be published.